Sådan går vores medlem julen i møde for anden gang.
Hvad syntes du om at bo i et lejemål uden strøm og varme?
Ja det er her vi vil bridrage med at sådan behandler man lejer i dagens Danmark.
Vort medlem har siden oktober 2019 – ja det var oktober sidste år – og indtil nu betalet sin husleje med varme og el uden at have det.
Chikane fra udlejer i højeste grad. Hvad man som lejer skal have af kræfter til at bo ja tænk ikke kunne have mad – køleskab virker ikke og lejer skal sidde uden lys og varme. Ikke adgang til at få et bad. Ja det er ganske vist.
Vejle kommune overholder slet ikke lejeloven, og selvom vi har indbragt sagen for ankestyrelsen, så virker det heller ikke her.
Nu ligger sagen på Boligministerens bord, idet den lovgivning, der er på området siger, at kommunen skal gøre noget, men når de intet foretager sig, hvad skal lejeren så stille op?
Hvem i Danmark vil leve med det, og når der er en lov, som siger at kommunen skal gøre noget, og intet vil, ja så er det lige som loven ikke beskytter lejeren.
Nu afventer vi, hvad man på Christiansborg og herunder Boligministeren vil hjælpe med?
Vi skrev til ministeren i oktober måned, om vores medlems ubehag. Mon ministeren vil bo i sådanne forhold og fejre jul år efter år på den måde. - ja sådan må vi ikke tænke, men kan ikke lade være.

 

ups


Vores juleønske for lejeren er, at Boligminister Kaare Dybvad kunne give lejeren en god jul
Læs ellers vores medlemsblad – de sidste to nummer af Vi Lejere.
Har du oplevet noget af samme slags, så kontakt os gerne.