Vi Lejere nr.2 2013
Medlemsbladet Maj


Vi Lejere nr.1 2013
Medlemsbladet FebuarEn mærkedag for vort medlem som skulle fejeres i Horsens.

Gudrun Andersen har netop boet i sit lejemål i ”Absalonshus” i 70 år, og var omtalt i sidste nummer af vores medlemsblad ”Vi Lejere” og vi bidrager hermed med lidt mere.

Da Gudrun Andersen flyttede ind for 70 år siden betalte hun 3.456 kr. om året eller 49,50 kr. pr. m2 for et lejemål på 70 m2.

I dag betaler hun 19.200 kr. om året og det giver 274 kr. pr. m2.

       ” En stor dag.”   

Gudrun modtog blomster fra afdelingen.


K/S af 4.januar 1994 holder til i Levysgade 14. Det er (KOB forkortet) som er ejer af Absalonshus. Hvem kender ikke denne udlejer i Horsens – en af byens matadorer og også kendt som byens ”reserve” Borgmester. Har ejendomme rundt omkring i det ganske land.

Hvad er ret og rimelig når vi taler om domstolene!
Lejernes LO har forsøgt flere gange at kunne bruge dels hendes og andre lejemål i denne ejendom, som sammenlighed når der har været sager i Boligretten. Men her fik vi ikke medhold, idet dommeren mente, at de var atypiske og så kan de ikke bruges.
Med hvilken grund kan man fra rettens side afvise, at bruge disse lejemål? Der jo tale om en ejendom, der er omfattet af Boligreguleringsloven, og som består af 32 lejemål. Vi må have en fornemmelse af, at her har Boligretten taget alvorlig fejl og ikke mindst dommeren. Måske denne holder med udlejeren, vi kan ikke tænke andet siden! Her er tale om en magt som kun en dommer har – prøver igen og igen, men uden noget resultat.                                                     

Nå, men nu kan man så tænke sig om – det værste er nok ikke sket endnu. Hvad med dig der bor til leje har du oplevet noget så lad os vide det. Lejernes LO vil altid sætte fokus på de svagheder der er i samfundet.

 

”LLO – altid på lejernes side”.


 

Viste du at:

Der er telefon tid
hver mandag og onsdag
fra Kl. 10-12

 

 

 

 

Kontor: Hulvej 21 - 8700 Horsens
Åbningstid for personlig sagsbehandling :
Torsdag kl. 18,30 til 19,30


E-mail besvares kun hvis du er medlem.
Husk navn adr. og telefon nr. Send e-mail
Telefon: 75 62 66 00