Sådan gik det en lejer, der fik hjælp hos LLO
Når en lejer har lejet et lejemål ved denne så, hvad den rigtige husleje er?
Det oplevede en lejer i et lejemål, beliggende i Horsens.

 

ups

 

Udover at den fraflyttede lejer i første omgang fik de ca. 29.000 kr. så var der tale om et yderligere beløb med baggrund i den periode denne havde boet i lejligheden.
Denne fik så yderlig ca. 28.000 kr. udbetalt eller i alt 57.000 kr. for sin ulejlighed sammen med LLO opnåede vi så et godt resultat.
Efterfølgende blev lejemålet genudlejet til den samme husleje som den lejer der var fraflyttet. Den nye lejer var her opmærksom på den var for høj og kontaktet os. Efter at have indbragt en ny sag for Huslejenævnet og at udlejer blev bekendt hermed fik den nye lejer tilbud om en tilbagebetaling på 40.213,04 kr. inkl. procesrenter. For den periode lejer havde boet der, fra 1.11 2014 til 29.02 2016. I de to sager fik lejerne så en gevinst på 97.213,04 kr.
Så er det vi ganske enkelt spørger om er hvad med de andre lejere i ejendommen?
De har nok ikke brug for at få dels nedsat lejen samt penge tilbage. Det undrer os, at man ikke har reageret men lejerne må så være ligeglade?


Der er tale om rigtigt mange lejemål og nu forventer vi så, at de andre lejere er opmærksome på dennne situation.


Lejernes LO ved ikke om du betaler den rigtige husleje og mon ikke du skulle få det tjekket efter – betale noget som ikke er korrekt er ikke rigtigt, og hvorfor så betale det !