Rotterne indtager Horsens.
Hvorfor skal lejerne leve med rotterne og ingen gør noget?
Vi oplever det gang på gang, og det kan være så galt, at de løber rundt i lejligheden, hvad kan vores medlemmer så stille op?

Det er en opgave for kommunen, og her er ikke meget hjælp at hente. De kommer og forsøger at gøre noget, kontakter også udlejer, hvis de opdager, at det er galt med bygningen. De forsøger også med gift, men her hjælper det ikke, idet rotterne er reststenteoverfor giften. De lever i stedet for af det og hvad skal lejerne så stille op?

Mange bygninger i Horsens står tomme, her lever rotterne i store antal. Vi kan nævne bl.a. Skolegade, Nørregade, Vestergade, Nørrebrogade m.fl. her gøres der intet? De står stadigvæk tomme, og hvordan kommer man så den situation til livs?
Det er ikke kun i Horsens, det er galt med. I oplandet har en familie oplevet, at midt i en børne-fødselsdagsfest for børn, ja så kom rotten løbende hen over bordet og gennem lagkagen med flødeskum, og så var den fest overstået.
Har du oplevet noget, så kontakt os meget gerne, så andre kan læse om din situation. Vi holder os ikke tilbage enten det hjælper eller ej.

 

Rotter kan være smittede med Weils syge, der kan overføres til menensker via spildevand.