Hvad tænker pressen på ?
Her vil vi kort beskrive en oplevelse, når man som lejere kontakter pressen i forbindelse med ”skimmelsvamp”.
Lejeren kontakter P4 om sin situation, og her aflægger så en journalist et besøg i lejligheder for at se skimmelsvampen.


Lejernes LO bliver kontaktet for at fortælle / informerer om skimmelsvamp.  Vi giver så et interview og får oplyst, at man ville sætte fokus på emnet i radioen.
Vi lytter så på radioen og det hele starter helt fint med at lejeren fortæller om sin situation og at denne havde kontaktet kommunen (Fredericia), og de ville ikke komme? Der blev oplyst at det var galt med mange flere lejligheder i ejendommen med skimmelsvamp, men det hjalp slet ikke de ville ikke komme.


Herefter kom James Arbøl, formand for Lejernes LO Horsens og her blev der et meget kort indlæg på et spørgsmål om vi havde mange sager. Formanden kunne bekræfte, at vi har mange sager og det var så det hele!


Igen lytter vi på, hvad man så havde at byde på. Der var jo sat fokus på emnet.
Næste indslag var til en stor overraskelse, at man journalistisk havde ringet til Hedensted Kommune og talte med en, som havde med den slags sager? (ikke i Fredericia)
Herefter sluttede det fokus, på et så vigtigt område.


Lejernes LO kan med en sådan oplevelse sige, at et indslag af den slags ikke er meget bevendt. Hvorfor har pressen ikke fuldt op på et så vigtigt emne. Ja tænkt engang, at her var det oplagt at få belyst hvorfor Fredericia Kommune ikke ville foretage en besigtigelse og blot afviste lejeren.
Hvorfor skulle Hedensted kommune ind her?


Vi kan godt forstå at lejerne er magtesløs både overfor kommunen og hvad angår pressen ja så er der ikke meget hjælp at hentet.
Masser af oplevelser i den slags sager kan Lejernes LO bidrage med, men det ser ud til at pressen i den slags ikke er klædt på til den slags oplevelser?