Ikke kun et lejemål, nej det var helt galt i flere lejemål.
Igen igen oplever vi skimmelsvamp, og i denne ejendom var der ikke kun et lejemål, nej først fik vi kendskab til, at det var helt galt hos lejeren i lejligheden stuen. Der var tale om en rigtigt usund bolig og lejeren var hele tiden syg. Vi tog en besigtigelse og kunne konstatere skimmelsvamp. Når vi så samtidig kunne foretage et syn udvendig så var der så mange tegn på manglende vedligeholdelse på bygningen.

Ups

Ejendommen ligger på Nørrebrogade 1 og da det var helt galt i det første lejemål fik lejeren en snak med naboen, som også havde fugt og skimmelsvamp.
I begge lejligheder blev der så taget prøver, og som sagde at det var helt galt og der blev udarbejdet en plan over, hvad der skulle laves.
Først valgte den første lejer at finde et andet sted at bo, denne kunne ikke opholde sig med sådan forhold.
Efterfølgende gik udlejeren i gang med at lave lejligheden i stand, men den står stadigvæk tom og om kommunen har fuldt op på sagen, ved vi ikke i skrivende stund.
Den sidste lejer blev informeret af os, og herefter valgte denne så også at flytte til en lang bedre bolig.

Lejernes LO kan endnu engang sige, at når der opstå fugt og skimmelsvamp, er det ikke lejernes skyld. Udlejere forsømmer gang på gang at holde bygninger forsvarlig vedlige, og der er således ikke grund til at sige til lejerne, at de blot skal lufte ud og holde en temperatur på 18 til 20 grader.
Fugt og skimmelsvamp fjernes ikke med sådanne påstande men det er så let at beskylde lejerne for, at det er deres adfærd, at der kommer den slags.