Ikke kun hos de private udlejere står det galt til med.

Vi har også henvendelser fra det almene boligbyggeri, og skal vi nævne en af de mange sager, vi støder på ikke kun i Horsens.
Der er tale om Østjydsk Boligselskab af 1976 som har en lang række lejemål i Hedensted og andre byer. I dette tilfælde var der tale om et lejemål på Brosonsvej i Løsning.
Lad os oplyse om, at vores medlemmer var godt trætte af den fugt og skimmelsvamp, der var i deres lejemål og at man fra boligforeningens side ikke ville foretage sig noget.
I første omgang skrev vi til Østjydsk Boligselskab og bad dem om at se på de problemer, som var af en temmelig rig omfang. Der blev så foretaget noget og man opdager, at der var noget udvendigt i bygningen som var årsagen hertil.

ups


Det vi bad om, var også at man ville foretage prøver på, hvilken slags skimmelsvamp der var tale om, men det undlod man blot.
Efter at det hele var blevet lavet og godkendt, det som der var tale om – ja man havde sat en ekspert på til at stå for det – så kom det hele igen med tydelige tegn på skimmelsvamp og til stor gene for vores medlemmer.


Alt i alt hvorfor skal lejerne slås med den slags og samtidig gang på gang får oplyst at man blot skal lufte ud så man udgår det. Ikke noget om at bygningen er årsagen hertil og det glemmer man fra diverse boligforeninger at tage ansvaret for.


Husk som lejere at man ikke skal finde sig i alt, det har vi lært og vil give det videre, der er ikke andre som oplyser noget herom, og vi vil meget gerne opfordre til at alle, som læser dette at give det videre og ellers kontakt os meget gerne, vi er til for at hjælpe lejerne.