Opdateret : 01-09-2018


Tidligere udgivet vedr.
skimmelsvamp !


Rotterne indtager Åbenrå
Læs/se her !
Nu med video ! 

Lige et link til en endnu SKIMMELSVAMPSAG !

 

Første gang så lader vi det gå og anden gang ligeså men tredje gang så ……..


Her kan vi så bridrage med en "ganske vist" sag, som siger noget om hvorfor det er så vigtigt at lejerne bliver informeret om skimmelsvamp og ikke mindst via vores hjemmeside.
Første gang troede vi ikke vores egne øjne, men vi hjalp lejeren og har beskrevet det et andet sted på hjemmesiden. Endvidere har sagen også været omtalt i vores blad Vi lejere.
Den oplevelse var i ejendommen i Horsens og i nabo ejendommen her ligner det noget af en faldefærdig bygning med rotter og som er til nedstyrtningsfare for alle ja selv kommunen har intet gjort, kun afspærret for gående på fortovet.

ups
I vores åbningstid kom lejeren, som var flyttet ind og havde læst om den tidligere lejer på samme adresse, på vores hjemmeside, og kunne så forstå at der havde været skimmelsvamp og rotter i lejemålet.

Således mente lejeren at det var godt man nogen steder kunne blive oplyst. Udlejeren havde intet sagt da lejeren flyttede ind.
I lejemålet som ligger i stuen, er der forsat skimmelsvamp flere steder, og den nye lejer som flyttede ind i 2014 har ligeledes ej modtaget noget varmeregnskab siden.
Hvor var kommunen sidste gang? Det ser ud til at man ikke har fuldt op på, hvad der blev udført og er der blevet lavet en handleplan fra udlejers side? Er det arbejde som blevet lavet godkendt? Det er vores opfattelse at det er det ikke, men som sagt så må der være en grund til at det kommer igen, og da ejendommen ikke bliver holdt vedlige, så kan det ikke være lejerens skyld, at der til stadighed kommer skimmelsvamp.

( adresse og billede fjernet pga. datatilsynet )
Med både skimmelsvamp og rotter løbende rundt, så valgte lejeren at fraflytte omgående med sit barn og med sygdom på halsen, det er ikke ligefrem det bedste at bo med sådanne forhold, hvem ville det?
Nu venter vi, at den næste lejer som flytter ind oplever det samme, en skrue uden ende specielt når vi så ved at ejendommen ejes af en ejendomsmægler, som har forsøgt at sælge ejendommen, men det lykkedes ikke!
Lejernes LO vil hermed blot give information videre og så må vi afvente hvad der så sker?

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skimmelsvamp menu !

Silkeborg Kursus

Tv oplyser !
11 gode råd


Hvad andre mener !

 

Kontor: Hulvej 21 - 8700 Horsens
Åbningstid for personlig sagsbehandling :
Torsdag kl. 18,30 til 19,30


E-mail besvares kun hvis du er medlem.
Husk navn adr. og telefon nr. Send e-mail
Telefon: 75 62 66 00